Avantajele unui IP Dedicat

Avantajele unui IP Dedicat

Avantajele unui IP Dedicat

  • acum 8 ani
  • postat de: nshost

Probabil v-ati intrebat la un moment sau altul de ce companii de gazduire web precum NSHOST ofera optiunea achizitionarii unui IP dedicat pentru site-ul dumneavoastra. In urmatoarele randuri vom incerca sa explicam pe cat posibil, de ce un IP fix este o alegere mai buna fata de optiunea mai ieftina a unui IP dinamic, impartit cu sute de alte site-uri.

SEO si Importanta IP-ului Fix

Unele motoare de cautare penalizeaza site-urile ce folosesc un IP dinamic in detrimentul unuia fix, daca printre site-urile ce impart acel IP dinamic se afla si unul marcat drept spam. Expertii SEO considera ca IP-ul fix poate chiar creste site-ul dumneavoastra ca pozitie in rezultatele cautarilor pe Google. Motoarelor de cautare le "place" IP-ul fix deoarece acesta nu este impartit cu alte site-uri si astfel indexarea site-ului dumneavoastra se face mai bine si mai usor.

Acces direct, securitate

De asemenea, cu o adresa unica, veti putea accesa fisierele de pe contul dumneavoastra de gazduire conectandu-va direct la adresa IP. Schimbarea DNS-ului se face de asemenea instant; nu este nevoie sa mai asteptati intre 24 si 48 de ore pentru ca schimbarile dumneavoastra sa se "vada." Sansa de a pierde potentiali clienti din cauza inactivitatii site-ului? Zero! Pentru securitate avansata a site-ului, IP-ul fix este de asemenea un "must have."

Pretul unui IP fix

Intradevar, IP-ul fix necesita o investitie in plus din partea dumneavoastra, spre deosebire de alegerea unui IP impartit cu alte site-uri. Cu toate acestea, companiile de gazduire web printre care si NSHOST, ofera preturi speciale potrivite fiecarui buzunar.