Video Hosting

Video Hosting

Video Hosting

  • acum 8 ani
  • postat de: nshost

Astăzi vă vom vorbi despre Video Hosting. Odată cu răspandirea serviciilor de streaming şi video sharing precum YouTube, Vimeo sau Twitch, serviciile de Video Hosting au devenit foarte importante pentru utilizatorii ce vor să îşi facă părerile si experienţele cunoscute întregii lumi.

Ce este Video Hosting?

Un serviciu de video hosting permite utilizatorilor să încarce și să împartă cu alți utilizatori videoclipurile realizate de aceștia. În general, în spatele unui site de video reviews, news sau alte asemenea servicii, stă un server dedicat. Serverul dedicat poate veni sub mai multe forme însă cel mai des întâlnit este Virtual Private Server. Cu o simplă căutare pe internet pentru VPS hosting, puteți găsi numeroase oferte la prețuri accesibile și cu variante potrivite oricărei nevoi.

Strictul Necesar?

Ați achiziționat un VPS. Acum, ce urmează? În primul rând, trebuie să vă decideți ce doriți de la site-ul dumneavoastră: un serviciu gen YouTube, care permite accesul la videoclipuri înregistrate anterior, un serviciu gen Twitch ce afișează videoclipurile în timp real sau ceva “la mijloc?”

Odată făcută alegerea, este timpul pentru studiu: fie puteți alege un freelancer care să se ocupe de implementarea script-urilor necesare și realizarea unui site care să afișeze videoclipurile dumneavoastră, fie căutați pe internet soluțiile cele mai potrivite pentru a fi lansate fără niciun alt ajutor.

Uneori, chiar compania de la care ați achiziționat Hosting VPS, companie precum NSHOST, va poate oferi nu doar sfaturi ci și suportul necesar pentru lansarea unei platforme asemănătoare celor de mai sus.