Conformitate GDPR

NSHOST S.R.L tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și ... Continuare »

24th May 2018
Modificare denumire firma

Stimati parteneri/furnizori,Dorim sa va aducem la cunostiinta ca incepand cu data de 16.03.2016 firma S.C. Liveshells S.R.L. si-a schimbat denumirea in S.C. NSHOST S.R.L. Tinand cont de acest lucru, avem rugamintea sa va actualizati datele de facturare cu cele de mai jos:Firma: NSHOST S.R.L.Sediu social: Popesti, nr.174M, Judet ClujCUI: 22089115 / ... Continuare »

20th Mar 2016
R1Soft Backup + Baze Date

Stimati Clienti, Am terminat de configurat noile servere de backup si de acum aveti disponibil in cPanel >> R1Soft Backups care va salveaza datele ( fisiere, mail, baze date ) pe ultimele 5 zile. Pentru a putea descarca din R1Soft tot backp-ul, fisiere cat si bazele de date am mai creat un script automat care va salveaza toate bazele ... Continuare »

16th Nov 2013
Optiune Login SMS

Stimati Clienti, Dorim sa va anuntam ca am lansat un nou serviciu optional de Securitate la contul dumneavoastra de Client. Acesta consta in Autentificare dubla prin SMS care va face contul dumneavoastra de client imposibil de accesat de catre o persoana neautorizata si daca are datele ca Mailul si Parola de autentificare la Zona ... Continuare »

16th Nov 2013
Updates NSHOST - 02.03.2013

Stimate Client, In luna Martie va oferim reduceri mari la domeniile web pana la data de 29.03.2013. Domeniu .org la pretul Final de 20 RON pe an. Pret vechi 35 RON. Domeniu .biz la pretul Final de 20 RON pe an. Pret vechi 38 RON. Domeniu .in la pretul Final de 30 RON pe an. Pret vechi 65 RON. Domeniu .ro la pretul Final de 170 RON pe an. Pret ... Continuare »

2nd Mar 2013
Updates NSHOST - 14.02.2013

In urma sondajului online creat de catre NSHOST.RO dorim sa va prezentam o descriere/raport al serviciilor oferite. In primul rand, multumim Clientilor care au participat la acest sondaj si ne-au ajutat sa intelegem exact ceea ce aveti nevoie si "ce credeti ca ne lipseste". De ce ne consideram diferiti fata de alte firme de Gazduire? Resurse: ... Continuare »

14th Feb 2013
Updates NSHOST - 12.11.2012

Stimati Clienti, Dorim sa va anuntam ca NSHOST a lansat un nou serviciu VDS ( Virtual Dedicated Server ) opearat sub ultima technologie de virtualizare KVM ( Kernel Virtual Machine ). Un server VDS va da posibilitatea de a avea propriul server dedicat virtual, unde puteti instalat/testa orice software doriti fara nicio restrictie. ... Continuare »

15th Nov 2012
Updates NSHOST - 28.10.2012

Stimati Clienti, Dorim sa va anuntam ca in ultimele luni NSHOST a facut foarte multe modificari la infrastuctura proprie si am inlocuit toate echipamentele vechi cu unele noi de ultima generatie. Toate serverele de gazduire vechi au fost inlocuite cu urmatoarea configuratie: 8 x Intel(R) Xeon(R) CPU E5620 @ 2.40GHz 24 GB RAM - ECC Fully Buffered ... Continuare »

29th Oct 2012
Cum sa iti administrezi parolele!

Inaintea Internetului, parolele jucau un rol mic in viata de zi cu zi. Cu exceptia PIN-ului ATM, probabil ca nu erai nevoit sa retii niciun alt cod. Astazi insa, singurul lucru care desparte un hacker de contul tau bancar este o insiruire alfanumerica. Iata cateva masuri  pe care PC World ne recomanda sa le aplicam, pentru a ne mentine ... Continuare »

15th Aug 2011
Cum sa iti protejezi confidentialitatea si datele personale in calatorii

Cum august este luna concediilor, probabil te numeri printre norocosii care vor pleca in curand in vacanta. Iar alaturi de tine, vor fi ca intotdeana smartphone-ul, tableta sau laptopul - dispozitive care contin o cantitate mare de informatii personale si prezinta un grad ridicat de risc in ceea ce priveste confidentialitatea, daca nu sunt ... Continuare »

15th Aug 2011