Despre companie

Echipa NSHOST.ro vă oferă hosting, vps hosting, ssd hosting precum şi servicii de webdesign şi SEO la cele mai mici preţuri de pe piaţă. Serviciile NSHOST au fost gândite în aşa fel încât raportul preţ/calitate să fie întotdeauna la un nivel deasupra competiţiei din punct de vedere al calităţii dar şi ca preţ.

0 Domenii înregistrate
0 Domenii găzduite
0 Clienţi

Cu ce ne ocupăm?Servicii web & Înregistrare domenii

Înfiinţată în anul 2007, compania nshost.ro a crescut treptat devenind un furnizor de servicii web important pe piaţa din Romania. În zilele noastre, nshost.ro poate numara 2800+ de domenii înregistrate, 5000+ domenii găzduite şi 2500+ clienţi.Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim cele mai bune soluţii la cele mai mici preţuri. Lucrăm zi de zi să îmbunătăţim infractura şi serviciile pe care le oferim. Satisfacem orice cerinţă a clientului, asigurând cele mai bune servicii web, suport 24/7 şi monitorizare sisteme proactiv.

De ce să ne alegi pe noi?

Echipa noastră

Merca Csaba Departament Vânzări

De când am început mi-am dorit să ofer cele mai bune şi ieftine servicii web clienţilor din România.

Hutina Teodor Departament Tehnic

Din ziua în care am început să ofer suport tehnic am stiut că nshost.ro o să atingă şi cele mai înalte cerinţe ale clienţilor.

Moldovan Alina Departament Financiar

Mă ocup de departamentul financiar şi mă asigur că fiecare client trebuie să îşi primescă fiecare document/dovadă în cel mai scurt timp.

Părăleşte Radu Departament Marketing

Am început să colaborez cu nshost.ro din anul 2008 şi acum mă ocup de partea de marketing, dezvoltare şi programare web.