De ce Găzduire Web SSD

De ce Găzduire Web SSD

De ce Găzduire Web SSD

  • acum 8 ani
  • postat de: Radu

Atunci când alegem un pachet de hosting, în general ne interesează că procesorul şi memoria RAM să fie potrivite pentru o cât mai bună funcţionare a site-ului. Însă puţini ştiu că şi spaţiul de stocare este un element important în ceea ce priveşte viteza cu care un site se conectează la baza de date MySql şi afişează datele aferente. De aceea, în momentul în care alegeţi o firmă de găzduire web, este important ca această să ofere ca spaţiu de stocare, un SSD.

Ce este Hosting SSD?

SSD-urile sau Solid State Drives permit citirea şi respectiv scrierea datelor cu viteze de până la 10 ori mai mari decât în cazul unui HDD (Hard Disk Drive) obişnuit. SSD-urile pot lucra în condiţii extreme de până la 90 de grade, pe când cele mai rezistente hard disk-uri lucrează cu temperaturi interne de maxim 59 de grade, conform tomshardware. Companii de găzduire web precum nshost.ro oferă medii de stocare SSD în fiecare pachet de găzduire.

Găzduire web, SSD vs Găzduire web, HDD?

Trăim într-un secol al sutimilor de secundă, în care orice întârziere poate însemna pierderi majore şi orice secundă în faţă competiţiei reprezintă adesea, succesul site-ului şi chiar a companiei dumneavoastră. Întrebarea pe care trebuie să o puneţi în momentul în care alegeţi un pachet de găzduire de la o firmă de găzduire web precum nshost.ro nu este: "am nevoie?" ci "cât de repede vreau să ajung unde doresc?"