Wordpress - Prezentul şi Viitorul, Partea 2

Wordpress - Prezentul şi Viitorul, Partea 2

Wordpress - Prezentul şi Viitorul, Partea 2

  • acum 8 ani
  • postat de: nshost

În prima parte a discuției despre Wordpress, v-am adus la cunoștință ușurința cu care această platformă se promovează, posibilitatea de realizare a copiilor de siguranță în doar câteva minute precum și faptul că se bucură de o securitate la fel de ridicată precum în cazul oricărei alte platforme sau limbaj de programare. Dar, să continuăm!

Buget

Dacă dețineți un site sau doar ce ați cumpărat un pachet de Hosting VPS și vă gândiți la propriul dumneavoastră site, probabil că ați luat la cunoștință de prețurile destul de ridicate pe care dezvoltatorii le au atunci când vine vorba de realizarea unei platforme customizate. În cazul CMS-ului WordPress însă, deoarece este o platformă Open Source și vine cu mai toate instrumentele necesare dezvoltării unui site complex, costurile de dezvoltare ajung să fie cu până la 85% mai mici decât în cazul unui site PHP făcut de la 0 și chiar 200% în cazul unui site ASP.

Privind Spre Viitor

Caracterul modular și codul sursă gratuit permit că WordPress să fie mereu la curent cu noile inovații. Adăugarea unei noi caracteristici este o treabă de minute sau ore, nu de luni sau chiar ani, cum este cazul aplicațiilor realizate de la 0.

Maturitate

Prezent pe piață de mai bine de 10 ani, WordPress a devenit cu adevărat un CMS mătur. Și cum update-uri ce adaugă noi funcții sau repar probleme apărute datorită naturii dinamice ale Internetului, garantăm că va fi pe piață încă 50 de ani de acum în colo, cel puțin.

În ultima parte a seriei WordPress, eliminăm câteva dintre miturile ce au fost create de-a lungul anilor, referitoare la această platformă.